Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ

Υποθέτω ότι όλοι σήμερα διαβάσατε ή μάθατε τις δηλώσεις του Αλαφούζου στην ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Ο μυστήριος αυτός τυπάκος που με αυταρχικό ύφος χουντικού δικτάτορα μας είπε : «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν βοήθησαν την ομάδα. Με εξαίρεση μια μειοψηφία οι υπόλοιποι δεν έβαλαν χρήματα. Δεν μπορεί ο λαός συνέχεια να απαιτεί χωρίς να εισφέρει». Λες και εσύ πρόσφερες τώρα....Δεν θα γράψω αυτά που έχετε διαβάσει για να είμαι ειλικρινής μαζί σας δεν έχω λόγια πια....Στην τελική θα διαβάσετε πολλά από τους αρδ ας μιλήσουν και οι οπαδοί λίγο.

Αναδημοσιεύω το καταπληκτικό άρθρο του φίλου μου του Κώστα Greengwie από το μπλόγκ του. Με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Προσέξτε την παράγραφο του :
Βλέπουμε τη Θεία οικογένεια να επιστρέφει με διαφορετικές μορφές (Τσάκας, Φειζάλ, Σουλταν Μπιν Νασέρ, Θεία απ το Σικάγο... Αλαφούζος), να τοποθετεί αναλώσιμες μαριονέτες σε επιτελικούς ρόλους εντός της ΠΑΕ  αλλάζοντας απλά τα ονόματα (Γόντικας, Σωπηλης, Στάμος, Παρθενόπουλος, Παπασπυριδάκης κλπ) παραμένοντας η Αρχετυπική μιας αιώνιας, ελέω θεού εξουσίας που παρουσιάζει το εξής Λακανικό παράδοξο: Να κρατάει κάτι που δε θέλει απο γινάτι προς κάποιους που την κατηγορούν οτι δεν το θέλει, όχι για να τους αλλάξει γνώμη αλλά για να τους τιμωρήσει που δεν τη θέλουν επειδή δεν το θέλει.

Το πλήρες άρθρο εδώ: http://greengwie.blogspot.gr/2013/04/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου