Σάββατο 20 Απριλίου 2013

The Walking Dead

Δεν μου αρέσουν τα σήριαλ και γενικά δεν καταλαβαίνω την μανία που έχει πιάσει μερικούς. Κατά καιρούς έχουν υπάρξει αξιόλογα σήριαλ σαν το Rome ή το Pacific. Αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει κατακλυστεί το σύμπαν από βαμπίρ, λυκανθρώπους, ερωτικά τρίγωνα μεταξύ Βαμπιρ-Ανθρώπων- Λυκανθρώπων που μόνο οι γυναίκες βλέπουν μετά μανίας. Είναι φυσικό η μεγάλη εμπορική επιτυχία του Underworld να προσκάλεσε μιμητές αλλά πόσες φορές θα δούμε να πηδιούνται Βαμπίρ με ανθρώπους και λυκανθρώπους. Τουλάχιστον το Underworld είχε πρωταγωνίστρια την Kate Beckinsale και όχι αυτές τις ξενέρωτες σαν το μπάζο που πρωταγωνιστεί στο Twilight. Αλήθεια δεν απόρησε ποτε΄γιατί κανένας φυσιολογικός άντρας δεν την φλέρταρε για 3 ταινίες?????? Δεν σχολιάζω καν την αξιοθρήνητη πρωταγωνίστρια στο True Blood.....Τώρα γιατί σας τα λέω όλα αυτά ?? Και τι σχέση έχουν με το Walking Dead ?? Απολύτως καμία.



Το Walking Dead είναι ένα σήριαλ τρόμου που σέβεται τον εαυτό του, και τιμά τον δημιουργό του Frank Darabont. 
Το κόνσεπτ απλό, η δράση σε μερικά επεισόδια καταιγιστική, αγωνία, καλά εφέ και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που κάνουν μια ταινία τρόμου ή ένα σήριαλ να πρωταγωνιστεί.
Το σήριαλ έχει βασιστεί στο ομότιτλο κόμικ των  Robert Kirkman, Tony Moore και Charlie Adlard. Ο Ρικ Γκρίμς ένας αστυνομικός της Ατλάντα θα συνέλθει από το κώμα που είχε μετά από τον τραυματισμό του εν ώρα καθήκοντος σε ένα τοπίο που θυμίζει τα χειρότερα κεφάλαια της Αποκάλυψης. Έρημοι δρόμοι που έχουν κατακλυστεί από ζόμπι. Ξεκινάει έτσι η οδύσεια να βρει την οικογένεια του και στην πορεία να οδηγήσει μια ομάδα ανθρώπων που επιβιώσαν της καταστροφής σε ασφαλές σημείο.

Το IMDB του βάζει βαθμολογία 8,7. Πρόσφατα όμως ένας φίλος, περιέγραψε το σήριαλ αυτό με τον πιο πετυχημένο τρόπο. 
ΑΝ είσαι οπαδός των ταινιών τρόμου και καταστροφής και δεν έχει δεις το Walking Dead καλύτερα να λουστείς με βενζίνη.....










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου